Foredrag & Events på skolen

Læse mere og køb billetter ved at klikke på arrangementet

Kommende foredrag & Events

KBA SUMMERCAMP 2024  (for voksne +18, let øvede)

Igen i år tilbyder København Ballet Akademi mulighed for at komme med på Summercamp med vores fantastiske underviser, Charlotte Khader.

Det foregår på skolen over 4 dage fra d. 1. – 4. august 2024

Charlotte vil dele hendes smittende glæde ved dansen i et firedags kursus med fokus på grundteknik og koreografi.
Dagene vil bestå af opvarmning, udvidet træning og mulighed for dykke ned i ballettens udtryk gennem trinene og eleverne deltager med egne bud på koreografi.
I løbet af ugen vil der være fokus på repertoire og koreografi tilpasset de tilmeldte og udvalgt af Charlotte. Dette vil give et indblik i danserens færdigheder på scenen

(foto: Jan Christensen)

Tidligere foredrag & Events

SÆSONSTART 2023 EKSTRA BALLET TRÆNING “PETER OG ULVEN”

I uge 35 tilbyder vi træning til alle elever der ønsker at komme i gang efter sommerferien med særlig fokus på Jubilæums forestillingen d. 16 september. Julie Flygenring og Gudrun Bojesen vil stå for undervisningen i tidsrummet 16-18.00.

Jubilæums forestilling i Dansekapellet

Københavns Ballet Akademi fylder 40 år

Vores jubilæums forestilling bliver fejret i Dansekapellet lørdag d. 16/9 2023 med to forestillinger. Eleverne vil optræde begge gange.

Alfred danser ballet

”Alfred danser ballet” fra børnekanalen Ramasjang har været en succes blandt mange og Alfred glæder sig nu til at besøge Københavns ballet akademi søndag d. 20. november kl. 15

Mød en ballerina

HOLLY DORGER førende solodanser ved Den Kongelige Ballet kommer på besøg på skolen.