Undervisere

Mød vores faste lærerstab.

Gudrun Bojesen

Gudrun Bojesen blev i 2016 “pensioneret” efter en lang imponerende uddannelse og karriere på Den Kongelige ballet. De sidste 15 år som solodanser.
Hun har danset alle de store klassiske balletter og er lidt af en Bournonville entusiast.
Hun har efter sin aktive karriere arbejder på Det Kongelige Teaters balletskole, bl.a. som hovedlærer for 3. Klasse.
Gudrun er en del af skolens lederteam

Fatima Cerqueira

Fatima kommer oprindeligt fra Brasilien, hvor hun havde det meste af sin aktive professionelle balletkarriere.
Hun har også været danser på National Balletten i Portugal (Companhia Nacional de Bailado) og på Pantomimeteater i Tivoli.
Efter sin dansekarriere slog hun sig ned i Danmark og har i mange år været leder af Det Kongelige Teaters Balletskole i Odense samt undervist på Oure Sport og Performance. Hun har også undervist 10 år på Statens Scenekunstskole.
Fatima er envidere  juryformand for optagelsesprøven til Det Kungliga Balettskolan i Stockholm.
Fatima er både lærer og ambassadør for Københavns Ballet Akademi, og derved med til at definere vores skole.

Nesa Zadeh

Mit navn er Nesa. Jeg har danset på balletskolen siden 2015.
Jeg har bestået eksamener som bl.a Repertoire, Intermidiate Foundation samt Intermidiate.
Gennem årenes løb har jeg også deltaget til vores årlige optrædener, herunder havde jeg en solorolle til vores 30års jubilæum på Folketeatret.
Gennem årenes løb har jeg både assisteret og undervist for forskellige hold og har derfor en masse erfaring med både balletten og pædagogikken man skal besidde som underviser.

Julie Flygenring

Julie har gået på balletskolen, siden hun var 3 år, og har bestået alle grades fra 1-5 samt Intermediate Foundation, Intermediate, Advanced Foundation på fagligt niveau og Repertoire 2.

Thea Juel Laursen

Thea har danset på balletskolen siden hun var 10 år gammel, og har bestået  grade 2-5 samt intermediate foundation og intermediate på fagligt niveau.

Ela Ucler

Siden 2011 har Ela danset fast på Københavns Ballet Akademi. Ifølge Ela har balletten givet hende livsglæde, lært hende at tage ansvar og at være disciplineret, når hun giver sin danseglæde og balleterfaring videre til sine elever. Ela har bestået alle eksamener fra grade 1-4 samt Intermidate Foundation og Intermidate på fagligt niveau.

Emilie Vestergaard Kristensen

Emilie har gået på balletskolen siden hun var 7 år og har bestået Grade 1-8 samt intermediate Foundation, intermediate og Advanced Foundation på fagligt niveau.

Christopher Warhuus

Christoffer er født i Aarhus og opvokset i USA. Han har danset ballet siden han var 8 år, og har haft en karriere som balletdanser på Boston Ballet II (2012-2014) og den Finske National Ballet (2014-2017), hvor han dansede adskillige soloroller i fx. Jorma Elo’s Alice i Eventyrland. I 2017 flyttede Christopher til København for at begynde på en videregående uddannelse på Danmarks Tekniske Universitet, hvor han i dag er kandidatstuderende indenfor matematik og computer science.

Christoffer er en af vores såkaldte “gæstelærere”, som i tidsbegrænsede perioder tilbyder et specialhold.