Undervisere

Mød vores faste lærerstab.

Gudrun Bojesen

Gudrun Bojesen blev i 2016 “pensioneret” efter en lang imponerende uddannelse og karriere på Den Kongelige ballet. De sidste 15 år som solodanser.
Hun har danset alle de store klassiske balletter og er lidt af en Bournonville entusiast.
Hun har efter sin aktive karriere arbejder på Det Kongelige Teaters balletskole, bl.a. som hovedlærer for 3. Klasse.
Gudrun er en del af skolens lederteam

Fatima Cerqueira

Fatima kommer oprindeligt fra Brasilien, hvor hun havde det meste af sin aktive professionelle balletkarriere.
Hun har også været danser på National Balletten i Portugal (Companhia Nacional de Bailado) og på Pantomimeteater i Tivoli.
Efter sin dansekarriere slog hun sig ned i Danmark og har i mange år været leder af Det Kongelige Teaters Balletskole i Odense samt undervist på Oure Sport og Performance. Hun har også undervist 10 år på Statens Scenekunstskole.
Fatima er envidere  juryformand for optagelsesprøven til Det Kungliga Balettskolan i Stockholm.
Fatima er både lærer og ambassadør for Københavns Ballet Akademi, og derved med til at definere vores skole.

Julie Flygenring

Julie har gået på balletskolen, siden hun var 3 år, og har bestået alle grades fra 1-5 samt Intermediate Foundation, Intermediate, Advanced Foundation på fagligt niveau og Repertoire 2.

Thea Juel Laursen

Thea har danset på balletskolen siden hun var 10 år gammel, og har bestået  grade 2-5 samt intermediate foundation og intermediate på fagligt niveau.

Ela Ucler

Siden 2011 har Ela danset fast på Københavns Ballet Akademi. Ifølge Ela har balletten givet hende livsglæde, lært hende at tage ansvar og at være disciplineret, når hun giver sin danseglæde og balleterfaring videre til sine elever. Ela har bestået alle eksamener fra grade 1-4 samt Intermidate Foundation og Intermidate på fagligt niveau.

Emilie Vestergaard Kristensen

Emilie har gået på balletskolen siden hun var 7 år og har bestået Grade 1-8 samt intermediate Foundation, intermediate og Advanced Foundation på fagligt niveau.

Christopher Warhuus

Christoffer er født i Aarhus og opvokset i USA. Han har danset ballet siden han var 8 år, og har haft en karriere som balletdanser på Boston Ballet II (2012-2014) og den Finske National Ballet (2014-2017), hvor han dansede adskillige soloroller i fx. Jorma Elo’s Alice i Eventyrland. I 2017 flyttede Christopher til København for at begynde på en videregående uddannelse på Danmarks Tekniske Universitet, hvor han i dag er kandidatstuderende indenfor matematik og computer science.

Christoffer er en af vores såkaldte “gæstelærere”, som i tidsbegrænsede perioder tilbyder et specialhold.

Charlotte Khader

Charlotte Khader blev i 2015 pensioneret som Balletdanser efter 33 år på Det Kongelige Teater.
Ud over karrieren som balletdanser, begyndte hun også at undervise på Det Kongelige Teaters balletskole, da hun var 28 år. I 2015 blev Charlotte Khader ansvarlig for den klassiske Ballet på Det Kongelige Teaters Balletskole i Odense, hvor hun var i 6 år. Nu er hun tilbage i København hvor hun underviser klassisk ballet på Copenhagen Contemporary Dance School, som har elever fra 24 forskellige lande.
Der ud over er Charlotte Khader også medstifter, underviser og formand for Bella Speranza, som er ballet for kronisk syge børn og unge.

Rebecca Vorm

Rebecca har danset ballet siden hun var 3 år gammel, og startede i år 2016 på Det Kongelige Teaters Balletskole.
Hun afsluttede grunduddannelsen som balletdanser i år 2021. Rebecca har danset flere store børne roller, så som hovedpartiet ‘Marie’ i Nøddeknækkeren på Det Kongelige Teater.

Jeppe Jacobsen

Jeppe Jacobsen er elev af Fatima de Cerquiera og har undervist i en årrække på Oure danselinje.
Jeppe blev uddannet på Central School of Ballet i London og er senest hjemvendt fra Polen hvor han de sidste 4 år har danset klassiske og moderne værker, og optrådt i musicals og operetter. Her blev han de sidste to år nomineret til en polsk teaterpris “Ravringen”.
Underviser FA1 1/1-2023-10/2 2023