Privatlektioner

For børn og voksne, professionelle og amatører.

Er du interesseret i at få personlig vejledning til din ballettræning? Nysgerrig på hvor langt du kan presse dig selv? Er dit barn genert og helst vil prøve en time alene til at starte med? Så book en privattime med én af vores dygtige balletcoaches.
Det kan være fordi du vil i gang med ballet og har anden træningsbaggrund og ønsker at få mod til at tage en ballettime. Eller at du allerede er langt med din ballettræning, men ønsker at finpudse din teknik, begge dele lægger op til en lektion hvor kun du er i fokus, og vi kan hjælpe dig til det næste i din udvikling. Vi vejleder også omkring tåspidssko og tilbyder timer med nogle af de dygtigste balletlærere i Danmark.
Undervisningen foregår i skolens lokaler på Nørrebro og priserne inkluderer leje af balletsal til privattimen.
Tidspunktet aftales efterfølgende individuelt med underviseren.

Vilkår ved privattimer: 
Eleven kan aflyse en aftale i op til 24 timer før den er aftalt tid.
Ved aflysning inden for 24 timer – eller udeblivelse, uanset årsag, gives ikke kompensation/ny time.
Skolen/underviseren kan aflyse undervisningen uden at oplyse årsag indtil kl. 9 .00 samme dag men ved aflysning fra skolens/underviserens side, vil der altid blive tilbudt en ny time.
Købte timer skal benyttes inden for 12 måneder.
Skolen forbeholder sig ret til at annullere købte privattimer dog med fuld tilbagebetaling til eleven. Dette fordi nogle undervisere kun er tilgængelige i visse perioder.

Gudrun Bojesen

Gudrun Bojesen forhenværende solodanser ved Den Kongelige Ballet og Bournonville expert.
Gudrun tilbyder timer til dig der ønsker at udvikle din personlige dans og støtter med råd og personlig vejledning. Har du danset andet og ønsker mere dybdegående træning netop i ballettens tegn er det også noget for dig. Træningen bliver tilrettelagt på individuelle dage efter behov.

Charlotte Kharder

Hvis du allerede har fået øjnene op for ballet via vores begynderhold, er dette et tilbud til dig der gerne vil videre i ballettens trinsprog.
Alder: fra 6 år og op.

Charlotte Khader har 40 års erfaring med balletten. Forhenværende balletdanser og balletlærer på Det Kongelige Teater.
Stifter og underviser af Bella Speranza – ballet for kronisk syge.
Charlotte tilbyder derfor også ballet til børn, unge og voksne med særlige udfordringer. Hun er specialist inden for danse undervisning for mennesker med en kronisk sygdom og særlige behov.
Gennem de sidste 10 år har hun gjort en stor forskel for mennesker der har brug for et frirum.

“Til smukt klassisk musik kan dans og bevægelse trods sygdom eller andre fysiske udfordringer blive en leg” siger Charlotte og tilføjer: “alle kan danse ballet, da en lille bevægelse kan fortælle en stor historie.”

Du kan deltage alene, med et familiemedlem, ven eller din hjælper.