Privatlektioner

For børn og voksne, professionelle og amatører.

Er du interesseret i at få personlig vejledning til din ballettræning? Nysgerrig på hvor langt du kan presse dig selv? Er dit barn genert og helst vil prøve en time alene til at starte med? Så book en privattime med én af vores dygtige balletcoaches.
Det kan være fordi du vil i gang med ballet og har anden træningsbaggrund og ønsker at få mod til at tage en ballettime. Eller at du allerede er langt med din ballettræning, men ønsker at finpudse din teknik, begge dele lægger op til en lektion hvor kun du er i fokus, og vi kan hjælpe dig til det næste i din udvikling. Vi vejleder også omkring tåspidssko og tilbyder timer med nogle af de dygtigste balletlærere i Danmark.
Undervisningen foregår i skolens lokaler på Nørrebro og priserne inkluderer leje af balletsal til privattimen.
Tidspunktet aftales efterfølgende individuelt med underviseren.

Vilkår ved privattimer: 
Eleven kan aflyse en aftale i op til 24 timer før den er aftalt tid.
Ved aflysning inden for 24 timer – eller udeblivelse, uanset årsag, gives ikke kompensation/ny time.
Skolen/underviseren kan aflyse undervisningen uden at oplyse årsag indtil kl. 9 .00 samme dag men ved aflysning fra skolens/underviserens side, vil der altid blive tilbudt en ny time.
Købte timer skal benyttes inden for 12 måneder.
Skolen forbeholder sig ret til at annullere købte privattimer dog med fuld tilbagebetaling til eleven. Dette fordi nogle undervisere kun er tilgængelige i visse perioder.

Gudrun Bojesen

Gudrun Bojesen forhenværende solodanser ved Den Kongelige Ballet og Bournonville expert.

Køb privatlektioner