– en samtale imellem danseanmelder Vibeke Wern og forhenværende solodanser ved Den Kongelige Ballet, Gudrun Bojesen.

At gå til ballet betyder at være glad for at bevæge sig til musik, disciplinere kroppen og deltage i et fælleskab. Københavns Ballet Akademi har specialiseret sig i et træningssystem fra London, der giver ECTS-points til brug for videregående uddannelser.
Den danske ballets stærke position bygger på Bournonville-traditionen, mens man f.eks. i New York træner Balanchine-teknik. Vi forklarer forskellen på de forskellige grene af ballet.
Hvad vil DU vælge? Og hvorfor i det hele taget træne ballet?

Vibeke Wern er vant til at give stjerner i avisen, og Gudrun Bojesen vant til at blive bedømt på scenen. Sammen giver de to nu et indblik i ballettens verden og hvad der er vigtigt i træningslokalet, når de mødes til en samtale Søndag d. 19 november 2023 kl. 14 på ”Black stage”, Hørsholmsgade 20 opgang C.

Vibeke Wern anmelder ballet, dans og performance og har været tilknyttet Berlingskes kulturredaktion siden 1996. Var i over tyve år ekstern lektor ved Institut for Kunst og Kulturvidenskab, KU.

Gudrun Bojesen er forhenværende solodanser ved Den Kongelige Ballet og ny kunstnerisk leder af Københavns Ballet Akademi.

Fakta:
“Hvorfor ballet?” – en samtale imellem danseanmelder Vibeke Wern og forhenværende solodanser ved Den Kongelige Ballet, Gudrun Bojesen
Hvornår: Søndag d. 19 november 2023 kl. 14
Sted: Københavns Ballet Akademi, Hørsholmsgade 20, opgang C, 2200 København S (foregår i salen “Black Stage”)
Klokken: 14.00
Varighed: ca 1 1/2 time
Et lille intimt arrangement, kun 44 billetter i alt.
Entre: 80 kr pr. person.