Skolens lærere 2020 - 21

 

 

 Skolens lærere 2020 - 2021

 

Image

Elisabeth Schaldemose
 Elisabeth Schaldemose er leder af skolen, som til september går ind i sin 38. sæson. Elisabeth er uddannet på Ib Martens skole og bestod sin eksamen som lærer og danser i 1974, hvor hun også dansede på Pantomimeteatret. I 1998 startede hun på uddannelsen som balletlærer hos Royal Academy of Dance, og i 2008 graduerede hun på Surrey University med en Bachelor i Dance Education.  

Image 

Janet Ka Yan Pang
Janet Ka Yan Pang har gået på skolen siden hun var 3 år og har bestået alle eksaminer fra Grade 1-8, samt faglige niveauer op til og med Advanced 1. Ka Yan har undervist gennem flere år og er meget populær hos eleverne.

 

 

Image

Sara Kamberi
Sara Kamberi har gået på skolen siden hun var 3 år. Sara har bestået alle Grades 1-5 og Intermediate Foundation på fagligt niveau. Sara underviser Pre Primary og Primary tirsdag.

 

Image 

Clara Hachache
Clara har gået på skolen siden hun var 3 år. Clara har bestået alle Grades 1-8 og alle faglige niveauer til og med Advanced 1.  
 
 

 

Nora  

Nora har gået på skolen siden hun var 6 år og har bestået alle eksaminer fra Grade 1-5 og Intermediate Foundation på fagligt niveau. 

 

 

Ela Ucler 
Ela har gået på skolen siden hun var 6 år og har bestået alle eksaminer fra Grade 1-5 og Intermediate Foundation på fagligt niveau 
 

 

 
 
 

 

 
 
 

 

 
 
 
   
   
 
 

 

 
 

Sprogvælger