Hvem er vi

Københavns Ballet Akademi starter sin 37. sæson 2. september 2019 til 30.maj 2020. 

For ca. 20 år siden startede vi med at undervise efter det engelske system fra Royal Academy of Dance, og vi er meget glade for et system der er bygget op sådan, at der er et niveau til alle fra 3år og opefter. Det er vigtigt, at der ikke er for mange på et hold, men det er også vigtigt, at aldersforskellen ikke er for stor fordi, især de yngste 3, 4, 5 og 6 år udvikler sig så hurtigt både fysisk og mentalt, og derfor har vi et hold for hvert år man er fra 3 op til 8 år, så vi på den måde sikrer, at den udfordring vi giver de små elever hverken er for svær eller for kedelig fordi det er for nemt. 

Alle kan danse - og alle skal have opmærksomhed. Det er forskelligt for os alle, hvor hurtigt vi 'fanger' et trin, men alle kan lære det. VI skælder ikke ud, men vi har en forventning om, at eleverne er der fordi de elsker at danse og få opmuntring og fremgang. 

 

Hvorfor er vi her

På vores skole er der stor kontinuitet. Vi har stadig en elev, der startede den første dag skolen åbnede for 37 år siden, og det sætter vi stor pris på. Det er meget normalt, at elever ,der f.eks. starter som 3 - 4 årig, fortsætter op til Grade 5 og måske videre til de faglige niveauer. Derfor kommer eleverne til at kende hinanden godt, og de får nye venner på en 'anden' skole udover folkeskolen. 
Københavns Ballet Skole - Om os

Priser prøvetimer

Med en prøvetime kan du prøve kræfter med vores balletundervisning. Mød også de andre elever, som vil tage godt i mod dig. Du må meget gerne tage en ven eller veninde med til prøvetimen - bare din ven eller veninde også tilmelder sig prøvetimen.

Pris for Prøvetime:

Pre School 1 og 2, 3 og 4 år: 50,-dk

Pre Primary og Primary, 5-7år: 75,-dk

Grade 1 - 8: 100,-

Alle klasser á 1½ times varighed: 150,- 

Hvis du efter din prøvetime gerne vil komme igen, så skal du sørge for at tilmelde dig, så du er registreret som elev næste gang du kommer. 

KONTAKT

20 63 42 11 (kl. 12-14)

info@balletskole.dk

SKOLENS LÆRERE

Image

Elisabeth Schaldemose

 Elisabeth Schaldemose er leder af skolen, som til september går ind i sin 37. sæson. Elisabeth er uddannet på Ib Martens skole og bestod sin eksamen som lærer og danser i 1974, hvor hun også dansede på Pantomimeteatret. I 1998 startede hun på uddannelsen som balletlærer hos Royal Academy of Dance, og i 2008 graduerede hun på Surrey University med en Bachelor i Dance Education. 

Image

Fenella Cook

Fenella comes from Glasgow, Scotland. She trained at The Dance School of Scotland and then at Elmhurst Ballet School in Birmingham, graduating with a Diploma in Professional Dance. She achieved Distinction in the RAD Advanced 2 exam. Fenella began dancing professionally with the Birmingham Royal Ballet whilst still a student.She then joined the Vanemuine Ballet Theatre in Estonia and later, Cork City Ballet in Ireland. Fenella moved to Copenhagen in 2014. She began working at Tivoli Ballet Theatre where she is a regular Columbine at the pantomime teater. She danced with Det Kongelige Ballet for several years as part of the corps de ballet, performing in Swan Lake, Giselle, Etudes, The Nutcracker and La Sylphide. She has also performed in several operas with Det Kongelige Opera and Malmo Opera. Fenella is currently on maternity leave and will complete her Royal Academy of Dance Certificate in Ballet Teaching Studies this year.
will finish her CBTS from Royal Academy of Dance (Certified Ballet Teaching Certificate) in late August
Image

Inge Juul Hansen

Inge Juul Hansen er uddannet på Det Kongelige Teaters Balletskole og sluttede som Solodanser. Inge underviser frie klasser på begynder niveau og en fri klasse på øvet niveau. Klasserne er hovedsageligt for unge og voksne
 
Image

Christopher Warhuus

Christopher Warhuus er født i Aarhus og opvokset i USA. Han tog sine første skridt ind i ballet verdenen, da han som 8-årige begyndte at danse på Berkeley Ballet Theater i Californien. Der trænede han indtil han var 15, hvor han blev optaget på San Francisco Ballet School. Som 18-årige fik Christopher sin high school eksamen på normeret tid, og et år senere flyttede han til Boston for at starte sin karriere som professionel danser ved Boston Ballet II. Efter to år i Boston, flyttede Christopher som 21-årige til Helsinki for at danse med den Finske National Ballet. I Finland dansede Christopher adskillige soloroller i balletter som Jormo Elo’s Alice i Eventyrland  og Natalia Horecna’s Romeo og Julie. Han deltog også i både nationale og internationale turnér til bl.a. Tokyo og København.
I 2018 besluttede Christopher sig for at skifte spor, da han flyttede til Danmark for at starte på en bacheloruddannelse i strategisk analyse og systemdesign på DTU i Lyngby. Han er nu 25 år gammel, er på sit 3. semester af studiet, og det er hans første år som underviser på Københavns Ballet Akademi. 
Image

Janet Ka Yan Pang

Janet Ka Yan Pang har gået på skolen siden hun var 3 år og har bestået alle eksaminer fra Grade 1-8, samt faglige niveauer op til og med Advanced 1. Ka Yan har undervist gennem flere år og er meget populær hos eleverne.
Image

Sara Kamberi

Sara Kamberi er elev på skolen og har undervist som Assistent og som lærer de sidste 3 år. Sara har bestået eksaminer op til Grade 5 og Intermediate Foundation på fagligt niveau. Sara underviser alle hold lørdage.
Image

Julie Flygenring

Julie har bestået alle eksaminer fra Grade 1-5, og derudover har hun bestået Intermediate Foundation, Intermediate og Repertoire Level 2 på faglige niveauer. Julie har undervist som assistent i 3 år og sidste sæson havde hun ansvar som lærer for Grade 1. I denne sæson er Julie assistent på Pre School 1 og 2 lørdage.
Image

Nesa Esmaeil Zadeh

Nesa startede på skolen som 10årig, og hun har bestået eksminer i Grade 4 og 5,  Intermedaite Foundation og Repertoire level 2 på Fagligt niveau. Nesa har været assistent i 2 år, og hun vil assistere, når det er nødvendigt.

Image

Clara Hachache

Clara Hachache har gået på skolen siden hun var 3 år. Clara har bestået alle Grades og alle faglige niveauer til og med Advanced 1. Clara underviser Pre Primary og Primary og Pre School 2.
Edit Page