Hvilket hold skal man vælge?

Umiddelbart kan det være svært at finde ud af hvilket hold man skal vælge første gang.

Holdene er delt op i kategorier og her kommer en kort forklaring med informationer.
Skolen er tilknyttet Royal Academy of Dance - se link for de muligheder det giver: 
https://www.balletskole.dk/eksamen/clademclaeks


Image
Fra 3-5år - der er to hold, Pre School 1 (3-4år) og Pre School 2 (4-5år) - undervisningen varer 25 minutter, og der er både en lærer og en assistent til stede for at sikre, at alle (max. 15) elever får opmærksomhed, bliver set, hørt og opmuntret. På disse hold er undervisningen baseret på at 'ind-lege' færdigheder i koordination, rytme, udtryk, bevidsthed om 'rummet' man bevæger sig i, musikalitet, øget selvværd og sociale kompetencer.
Image
Pre Primary (5-6år) og Primary (6-8år) - Undervisningen varer 40 minutter, og her går man som regel til ballet en gang om ugen, men man kan gå to gange. Man kan indstilles til Class Award, hvis der er mindst 7 elever der ønsker det (se under menu eksamen).
Image
Er man fyldt 7 år inden 1. januar kan man gå på Grade 1. På Grade 1-6 varer undervisningen 55 minutter. Er man 8-9 år går man på Grade 2, og er man 9-11 år går man på Grade 3. Forudsætningen for at gå på en Grade er, at man går til ballet 2 gange om ugen og deltager på Teknik 1 eller teknik 2 holdet, hvor vi lægger den base der skal til, hvis man ønsker at gå til eksamen eller Class Award hos Royal Academy of Dance (se menu eksamen). Ønsker man kun at gå til ballet én gang ugentlig går man på Teknik 1 eller Teknik 2 holdet.
Image
fra 11år kan man gå på Grade 4 og 5, Higher Grades 6, 7 og 8. Hver Grade har én ugentlig klasse og det er en forudsætning, at man tager teknik klasse 2 for at opnå de nødvendige tekniske forudsætninger. Man kan gå til Class Award eller eksamen på Grade 4 og 5, men kun til eksamen på Grade 6, 7 og 8.
Image
Faglige niveauer starter med Intermediate Foundation, Intermediate, Advanced Foundation, Advanced 1 og Advanced 2. Her er alle klasser af 1 tim og 25 minutters varighed, og der kan kombineres med tåspidsklasse på 25 minutter. Det er normalt at bruge 1½-2år, hvis man gerne vil til eksamen på et fagligt niveau.
Image
Repertoire klasser. Her lærer eleverne to soloer fra en ballet. Der undervises i Rep. level 2 og 3 én gang ugentlig og klassen varer 55 min. Vil man gerne til eksamen skal man supplere med et fagligt niveau.
Image
Hold for begyndere og øvede teens og voksne mandage. klassen varer 1½ time og der kan kombineres med andre klasser. 
Edit Page