Forretningsbetingelser


GENERELLE OPLYSNINGER

Københavns Ballet Akademi

Hørsholmsgade 20 C
2200 København N

CVR-nummer: 10 40 49 16

E-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

PRISER

Alle priserne på balletskole.dk er inkl. moms.

Betaling ved holdtilmeldingen sker som en forudbetaling for den periode der er angivet ved købet:
- Tilmelding til hold 
- Arrangementer
- Venteliste

Køb eller betalingen til holdtilmeldingen refundereres ikke.

BETALING

Der kan betales med følgende betalingsmetoder:
Visa
Mastercard
MobilePay

Det er en forudsætning for medlemskabet af Københavns Ballet Akademi, at der tilmeldes dig og betales online via balletskole.dk.

Betaling sker forud.

Betalingen sker automatisk. 1. i hver måned, dog 1. rate ved tilmelding.

Vær opmærksom på, at der betales for den måned tilmeldingen sker i.

Tilmelding er bindende for sæsonen september til og med maj måned. Udmeldelse skal ske via mail med mindst én måneds varsel op til den første i måneden. Udmeldelse kan dog ikke ske i april og maj måned. Skriv til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

Skolen bruger Quickpay.dk som betalingsgateway til betalingskortene og MobilePay.

I forbindelse med første betaling godkendes det, at Københavns Ballet Akademi fremover automatisk trækker det månedlige gebyr på det, ved tilmelding, anvendte betalingskort. Ønsker man at ændre aftalen skal det ske med mindst en måneds varsel op til den første i en måned til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.  

Københavns Ballet Akademi benytter Quickpay.dk.

Ved automatisk trækning på betalingskort gemmes kortinformationer ikke hos Københavns Ballet Akademi men hos Quickpay.dk.

Kvittering for betaling sendes pr mail,  og ved tilmelding accepteres skolens vilkår. Ønsker man at udmelde skal dette ske via mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. med mindst en måneds varsel til den første i en måned. Dog kan der ikke udmeldes i april og maj. 

Inden betalingskortets udløbsdato eller ved ændringer i kortdata fremsender Københavns Ballet Akademi påmindelse pr. mail herom, og der skal herefter foretages en tilmelding med et nyt betalingskort.

Ved spærring af betalingskort er man selv ansvarlig for at foretage en ny tilmelding med et nyt betalingskort.

Går man 4 gange om ugen, hvor man også tilmelder tåspidshold kan det betale sig at tilmelde sig Ubegrænset træning.

FORTRYDELSESRET

Der er ikke fortrydelsesret. Og der refunderes ikke penge efter tilmelding og indbetaling.

PERSONOPLYSNINGER

Når brugeren klikker rundt på hjemmesiden, indsamles statistiske data. Disse data er helt anonyme, hvilket betyder, at de ikke indeholder oplysninger, der kan identificere brugeren, selv om denne måtte være logget ind. Følsomme data, der sendes via nettet, er sikret ved brug af SSL kryptering ("Secure Socket Layer"). De servere, der opbevarer data om vores brugere, er placeret sikkert bag en firewall. Oplysninger opbevares ikke krypteret på serveren. De oplysninger, du giver, behandles i fuld fortrolighed og bliver udelukkende brugt i forbindelse med fakturering af indkøb hos Københavns Ballet Akademi samt udsendelse af nyhedsbreve, som brugeren har tilmeldt sig.

Som registreret bruger hos Københavns Ballet Akademi har du altid mulighed for indsigt, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i Persondataloven. Personoplysningerne opbevares i 5 år efter sidste transaktion med kunden. Ingen registrerede personoplysninger videregives til tredjemand i nogen form på noget tidspunkt, medmindre det sker efter krav i lovgivning eller i øvrigt kræves af offentlige myndigheder.

FOTO TILLADELSE

Når man tilmelder sig et hold, giver man samtidig tilladelse til brug af foto som det er beskrevet under Københavns Ballet Akademi betingelser. De er formuleret således:
Københavns Ballet Akademi vil gerne have mulighed for at vise billeder af Københavns Ballet Akademi elever på vores hjemmeside, på sociale medier og i vores trykte materiale. Situationsbilleder fra undervisningen eller fra forestillinger, af en tilfældig gruppe børn, kan efter Datatilsynets praksis, offentliggøres på Internettet og i vores trykte materiale uden skriftlig tilladelse. Dette gælder dog ikke portrætbilleder af én eller to elever. Her kræves en skriftlig tilladelse fra forældrene. Forældrene giver tilladelse til, at jeres barn må være med på sådanne billeder ved at have læst betingelserne.


Der gøres i øvrigt opmærksom på, at Københavns Ballet Akademi udvælger billeder ud fra følgende forhold:
• Fotoet skal vise noget om Københavns Ballet Akademi, skolens undervisning eller forestilling med deltagelse af skolens elever.
• Fotoet må ikke vurderes som ydmygende eller krænkende for barnet eller pårørende.
• Indehaveren af forældremyndigheden skal have givet samtykke vedr. afbildning af barnet.
• Skulle man mod vores forventning, finde et billede eller flere på vores hjemmeside, som man ikke synes passende, bør man straks rette henvendelse til Københavns Ballet Akademi på følgende mail Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..
• Alle tilladelser kan til enhver tid skriftlig trækkes tilbage.

NYHEDSBREVE

Nyhedsbreve sendes enten via e-mail til den e-mail adresse, kunden har oplyst. Kunden kan til enhver tid framelde sig nyhedsbreve igen ved at klikke på "Afmeld" i det udsendte nyhedsbrev.

COOKIES

Se vores cookiepolitik.

ÆNDRING AF PRISER OG HANDELSBETINGELSER

De til enhver tid gældende priser og handelsbetingelser fremgår af hjemmesiden.

FORBEHOLD

Københavns Ballet Akademi tager forbehold for tryk- og prisfejl.
Københavns Ballet Akademi er ikke ansvarlig for nedbrud af eller svigtende adgang til hjemmesiden, nedbrud i strømforsyning eller internetforbindelse, hærværk på systemet (både fysisk såvel som computervirus og hacking), misbrug af personoplysninger eller andre forhold og omstændigheder, som er uden for vores kontrol.

ANSVARSFRASKRIVELSE

Københavns Ballet Akademi kan i intet tilfælde gøres erstatningsansvarlig for anvendelsen af balletskole.dk, herunder garanterer man ikke og indestår i intet tilfælde for,

  • at et hold ikke opfylder brugerens forventninger og behov.
  • at balletskole.dk og de herpå tilgængeliggjorte annoncer af enhver art er fejlfrie, tilgængelige, rigtige, nøjagtige, pålidelige, opdaterede, sikre, leveres rettidigt eller kan anvendes til det angivne formål.
  • Københavns Ballet Akademi er således ikke erstatningsansvarlig for direkte tab, følgeskader, herunder driftstab, mistet avance og indirekte tab, som brugeren eller tredjemand lider på grund af fejl ved en annoncetekst eller billede.
  • Brugere, som ikke kan acceptere det anførte, bedes ophøre med enhver anvendelse af balletskole.dk.
  • Ethvert link til tredjemands hjemmeside er uden ansvar for Københavns Ballet Akademi
  • Københavns Ballet Akademi påtager sig intet ansvar for eventuelle skader hos brugeren som følge af brug af balletskole.dk.
  • Hvis du ønsker at klage, kan du henvende dig til:

 

Københavns Ballet Akademi

Hørsholmsgade 20 C
2200 København N

CVR-nummer: 10 40 49 16

E-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.